We ontmoeten je graag op Tavola!

Van 17 tot en met 19 maart 2024 staat Tavola op het programma. De absolute hoogmis van onze sector.

Als Partner van Smaakmakers nodigen we je graag uit om onze gezamenlijke toekomst te bespreken. Tegelijkertijd zijn we natuurlijk enthousiast om te horen wat je van onze nieuwe producten vindt.

Nieuwe kansen, nieuwe producten

Op stand 433 vernemen we graag jouw visie op de zaken. We luisteren naar jouw behoeften en staan klaar om met jouw ideeën aan de slag te gaan. Deze driedaagse is het ideale moment om samen nieuwe kansen te creëren. Laten we bouwen aan een gezamenlijke toekomst waarin we elkaar versterken.

Mis ook niet de primeur van onze nieuwste productinnovaties. Chorizo, bijvoorbeeld. Een worst waarmee de Bistro familie wordt uitgebreid, maar dan verrijkt met verse paprika. Daarnaast ontdek je een fonkelnieuw product op maat van je jongste klanten. We nodigen je ook uit om inspiratie op te doen bij onze kookdemo’s.

Ook stellen we ons nieuwe spaarprogramma voor. Daarmee verzamel je punten die je omruilt voor interessante voordelen. Op Tavola kun je al meteen beginnen met het sparen van je eerste punten.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in Kortrijk en samen te werken aan het verrijken van jouw assortiment met een divers aanbod van heerlijke vleesproducten en vleesidentieke producten.

Klik hier om je al in te schrijven voor Tavola!