Imperial Meat Products is een expansieve, klantgerichte vleeswarenfabrikant van gerenommeerde kwaliteitsproducten. Binnen de Campofrio Food Group, Europa’s nummer 1 in vleeswaren, realiseert Imperial een zakencijfer van ongeveer 200 miljoen Euro.

+32 (0)9 370 02 11
info@imperial.be

Nieuws

Veggie burger spinazie

Aoste gaat verder de vegetarische toer op

Lievegem – De laatste jaren introduceerde Aoste al 5 soorten vegetarisch broodbeleg en ook 4 vegan groentespreads. Vandaag gaat Aoste nog een stapje verder met 4 veggie nieuwigheden. 

Siel Vroman, brandmanager bij Aoste, legt uit: “Sinds 2017 bieden we vegetarische producten aan. Zo geven we iedereen de kans om zijn of haar boterham heerlijk te beleggen. Vandaag zijn we verheugd om daarin een stap verder te gaan met de lancering van 3 veggie burgers en veggie nuggets. En daar stopt het niet voor ons. Het is onze ambitie dat tegen 2025 de helft van ons gamma bestaat uit vegetarische en veganistische producten. Bovendien worden deze nieuwigheden verpakt in een duurzaam jasje.”

3 veggie burgers: gegrilde aubergine, gegrilde paprika en een met spinazie

De 3 burgers zijn 100% vegetarisch en vullen het gamma ‘Le Végétarien’ van Aoste aan. Ze vormen een bron van plantaardige eiwitten (38%) en vezels (3,8g/100g). Daarnaast hebben ze een laag verzadigd vetgehalte (0,9g/100g) en een laag zoutgehalte (1,2%). Bovendien zijn de burgers ook lactosevrij.

De nieuwe burgers van Aoste bestaan uit een geheel van groenten en zijn verkrijgbaar in 3 varianten om te variëren in smaak. Voor elk wat wils!

  • Gegrilde aubergineburger (aanbevolen verkoopprijs € 3,49)
  • Gegrilde paprikaburger (aanbevolen verkoopprijs € 3,39)
  • Spinazieburger (aanbevolen verkoopprijs € 2,99)

Veggie nuggets

Heerlijke nuggets met een crunchy coating, en dat zonder vlees! Deze 100% vegetarische specialiteit vormt een bron van plantaardige eiwitten (53%). Daarnaast hebben ze ook een laag verzadigd vetgehalte (0,9g/100g) en een laag zoutgehalte (0,95g/100g). Bovendien zijn deze ook lactosevrij. Ongesuikerde cornflakes zorgen voor het krokante laagje rond de nuggets. De nuggets zijn verkrijgbaar aan de aanbevolen verkoopprijs van € 3,29.

De vegetarische burgers en nuggets zijn nu verkrijgbaar bij Delhaize, Carrefour en Colruyt. Smakelijk!