Imperial Meat Products is een expansieve, klantgerichte vleeswarenfabrikant van gerenommeerde kwaliteitsproducten. Binnen de Campofrio Food Group, Europa’s nummer 1 in vleeswaren, realiseert Imperial een zakencijfer van ongeveer 200 miljoen Euro.

+32 (0)9 370 02 11
info@imperial.be

Nieuws

Salami met peper

Marcassou opent zomer met ‘Saucisson au Poivre’

De zon is terug en daar hoort lekker lang aperitieven bij, onder vrienden met een glaasje en iets om te knabbelen natuurlijk. Marcassou, altijd op zoek naar lekkere authentieke producten, speelt hierop in door zijn gamma uit te breiden met een nieuwe, kruidige variant van de ‘Saucisson d’Ardenne’: de ‘Saucisson au Poivre’, rijk van smaak en perfect voor bij het aperitief.

Eén van de beste eigenschappen van peper is dat het de smaakpapillen over de gehele tong stimuleert. Dus als je houdt van intense smaken voor het aperitief, ga dan eens voor de ‘Saucisson au Poivre’ van Marcassou. Hij is gemaakt van de beste delen van het varken en zorgvuldig geselecteerde ingrediënten. Daarenboven wordt hij gerookt op traditionele wijze: op een bedje van smeulende eik, beuk en jeneverbessen, karakteristiek aan de Ardense gastronomie, waarna hij vakkundig gerijpt in het hartje van de Ardennen, in Champlon. De ‘Saucisson au Poivre’ wordt geproduceerd zonder velletje, hij wordt namelijk manueel in 3 soorten peper (zwarte, witte en rode) gerold. Het is dus de perfecte combinatie van de traditionele ‘Saucisson d’Ardenne’ met de kruidige smaak van peper. Deze mix geeft extra pit aan je aperitief, met intense smaken én karakter. Daardoor gaat hij perfect samen met een heerlijk fris biertje, voor een écht Belgisch aperitief. Het seizoen is officieel geopend!

De ‘Saucisson au Poivre’ is beschikbaar in de supermarkten aan een aanbevolen verkoopprijs van € 3,79.