Imperial Meat Products is een expansieve, klantgerichte vleeswarenfabrikant van gerenommeerde kwaliteitsproducten. Binnen de Campofrio Food Group, Europa’s nummer 1 in vleeswaren, realiseert Imperial een zakencijfer van ongeveer 200 miljoen Euro.

+32 (0)9 370 02 11
info@imperial.be

Merken

HomeMerken

Ontdek onze merken

Sinds meer dan een halve eeuw blijven we bij Imperial onophoudelijk streven naar het verbeteren van ons aanbod.

Aoste, dé smaakreferentie op de Belgische markt wat betreft broodbeleg, maakt sinds 1976 met passie kwaliteitsvolle producten. Lekker eten is vooral genieten en dat is voor iedereen anders. Vaak is het een kwestie van smaak, soms een bewuste keuze.

Minder vlees eten lijkt ons een goed idee, maar nog meer streven wij naar béter vlees. Bij Aoste willen we innoveren maar vooral inspireren, met meer veggie en met beter vlees.

Wij bieden garanties dat we het béter gaan doen: lekker eten van de hoogste kwaliteit, op een verantwoorde manier tot stand gekomen, zonder onnodige toevoegingen en met gevoelig meer aandacht voor dierenwelzijn. En dit stap voor stap. Kortom: Kies bewust & laat het smaken.

Justin Bridou is al meer dan 30 jaar de partner van uw apéro dankzij de Aoste Groep. Le Papi schittert op alle verpakkingen als de mascotte van dit merk, hij is een typisch Frans karakter met een snor, baret en roltrui die de Franse Heritage benadrukt.

Als het nummer 1  merk in droge worst van puur varkensvlees is dit gekend voor zijn kwaliteit en vakmanschap uit Zuid-Frankrijk. We bieden een groot gamma aan van kwaliteitsvolle droge worst met verschillende smaakvarianten en formaten, ideaal voor een geslaagd aperitief moment.

In 2018 introduceerde Disney het “Disney Kitchen” label waarmee zij ouders willen helpen om een gezonde keuze te maken voor hun kinderen. Alle licentieproducten onder “Disney Kitchen” voldoen aan Disney’s Europese richtlijnen op vlak van nutritionele waarden die fruit, groenten en granen promoten.

Binnen deze richtlijnen zijn ook limieten vastgelegd op vlak van suikers, vetten en portiegroottes over de verschillende categorieën heen zoals ontbijt, lunch en on-the-go snacks. Disney’s bekende figuren zoals Lightning McQueen (Cars), Minnie, Mickey en de Frozen karakters schitteren nu al op ons gamma vleeswaren én ook op ons vegetarisch assortiment. Goedgekeurd door mama én gemaakt voor kinderen.

Marcassou, dé specialist in lang gerijpte Ardense salami’s en gerookte ham, maakt sinds 1966 vleeswaren van topkwaliteit. De natuurlijke, authentieke smaak waarvoor Marcassou gekend staat, wordt gewaarborgd door een langdurige traditionele productieperiode (“A l’aise. Goed leven da’s tijd nemen”).

Elk product van Marcassou heeft zijn eigen specifieke recept, smaak en droogperiode en wordt altijd volgens de ambachtelijke traditie bereid, in combinatie met de modernste productiemethoden en rijpingsprocessen. Stukjes vers vlees van de hoogste kwaliteit worden gemengd met fijne kruiden om vervolgens gerookt en gedroogd te worden.

De Leielander ham ‘smaakt als geen ander’ en deze is enkel vers bij de slager in je buurt te verkrijgen. Kwaliteit als geen ander omdat de ham tijdens het productieproces individueel wordt gecontroleerd op verschillende parameters.

Vers als geen ander omdat deze enkel vers van het mes verkocht wordt waardoor de échte, intense en sappige smaak helemaal tot zijn recht komt. Smaakt als geen ander omdat deze gemaakt wordt volgens de eeuwenoude traditie met een typerende kruidenmix die ervoor zorgde dat deze licht gerookte ham werd verkozen tot beste ham. Puur als geen ander dankzij het lage zoutgehalte, geen toegevoegde fosfaten of water en geen smaakversterkers. Belgisch als geen ander, de Leielander ham wordt gemaakt aan de oevers van de Leie en is het resultaat van Belgisch vakmanschap.