NederlandsFranSais

Onze merken

Aoste

De eerlijke, intense smaak van de Aoste producten wordt gewaarborgd door de beste ingrediënten, door vakkennis en door een zorgzame en liefdevolle bereiding. Ontdek onze gamma's Feuilletine, Authentique en Snack.

website

MARCASSOU

Rijpt langer en dat proef je! Heerlijke salami en gerookte ham uit het hartje van de Ardennen. De medewerkers van Marcassou produceren met veel respect voor tijd, want geduld is het belangrijkste ingrediënt voor de kwaliteit van onze heerlijke charcuterie. De Ardense gerookte salami's en hammen bestaan zowel in stukgoed als in sneetjes.

website

JUSTIN BRIDOU

Justin Bridou, goede vrienden hebben goede smaak. De nummer 1 droge worst van puur varkensvlees, gekend voor zijn kwaliteit en vakmanschap uit Zuid-Frankrijk. Het uitgebreide assortiment biedt allerlei mogelijkheden voor een geslaagd aperitief.

website

LEIELANDER

Wie onze ham geproefd heeft, zal het volmondig met ons eens zijn, Leielander is geen doorsnee ham. En daar is een verdomd goede reden voor. Want als het op het kiezen van ham aan komt, gaan wij bij Leielander nóg een stapje verder dan het Meesterlyck label. Alleen dàn hou je pure klasse over. Alleen vers bij de vakman in je buurt.

website

WEIGHT WATCHERS

Weight Watchers Charcuterie, verrassend veel variatie! Gezond en evenwichtig eten betekent niet dat je alles wat lekker is, links moet laten liggen. Weight Watchers charcuterie biedt je verrassend veel variatie met een heerlijke smaak die beperkt blijft in vet- en caloriegehalte. Geniet van een lekker leven op een bewuste manier.

website

Disney

Disney charcuterie. Goedgekeurd door mama, Gemaakt voor kinderen. Disney weet dat ouders bewuste voedingskeuzes voor hun kinderen willen maken. Het Disney charcuteriegamma brengt daarom Mickey tot leven op het bord door gebruik te maken van kwaliteitsingrediënten en -recepten die in lijn zijn met de nutritionele behoeften van uw kind. Goedgekeurd door mama, gemaakt voor kinderen.