Recepten
Crème van geitenkaas met Fiorino
Stel je eigen Fiorino apéro box samen en laat je verrassen door de veelzijdige smaakcombinaties. Geniet van een gevarieerd aanbod aan heerlijke hapjes – perfect voor zwoele zomeravonden. We inspireren je alvast met deze smakelijke crème van geitenkaas met Fiorino.
Categorie: Vlees
Basisproduct: Salami
Gebruiksmoment: Aperitief, Voorgerecht
Ingrediënten
-
8 plakjes Fiorino
-
200 gr Chavroux geitenkaas
-
Bieslook
-
8 tl acaciahoning
-
Peper en zout
Bereidingswijze
-
Klop de geitenkaas luchtig en breng op smaak met peper en zout.
-
Snipper de bieslook fijn en roer deze onder de kaascrème.
-
Doe de crème in een spuitzak en verdeel over 8 potjes.
-
Lepel in elk potje een theelepel acaciahoning over de crème.
-
Garneer met een plakje Fiorino.
Toon alle recepten
