Recepten

Crème van geitenkaas met Fiorino

Stel je eigen Fiorino apéro box samen en laat je verrassen door de veelzijdige smaakcombinaties. Geniet van een gevarieerd aanbod aan heerlijke hapjes – perfect voor zwoele zomeravonden. We inspireren je alvast met deze smakelijke crème van geitenkaas met Fiorino.

Categorie:
Basisproduct:
Gebruiksmoment: ,

Ingrediënten

  • 8 plakjes Fiorino

  • 200 gr Chavroux geitenkaas

  • Bieslook

  • 8 tl acaciahoning

  • Peper en zout

Bereidingswijze

  1. Klop de geitenkaas luchtig en breng op smaak met peper en zout.

  2. Snipper de bieslook fijn en roer deze onder de kaascrème.

  3. Doe de crème in een spuitzak en verdeel over 8 potjes.

  4. Lepel in elk potje een theelepel acaciahoning over de crème.

  5. Garneer met een plakje Fiorino.

Toon alle recepten