Recepten
Lasagne met Kookham Patron en spinazie
Categorie: Vlees
Basisproduct: Ham
Gebruiksmoment: Hoofdgerecht
Ingrediënten
-
1 kg Kookham Patron
-
50 lasagnevellen
-
1 kg spinazie
-
2 lt tomatensaus
-
1 lt bechamelsaus
-
500 gr gemalen kaas
Bereidingswijze
-
Verwarm de tomatensaus op een laag vuurtje, voeg wat rozemarijn en tijm toe.
-
Laat de saus zachtjes sudderen.
-
Blancheer de spinazie, doe in een zeef en duw er zoveel mogelijk vocht uit.
-
Meng de gemalen kaas onder de bechamelsaus.
-
Kook de lasagnevellen beetgaar, leg ze tussen twee handdoeken tot verder gebruik.
-
Schep wat tomatensaus op de bodem van een vuurvaste schaal.
-
Verdeel er een deel van de lasagnevellen over.
-
Ga verder met de Kookham Patron, de spinazie, lasagnevellen en de kaassaus.
-
Bouw lagen tot alles is opgebruikt.
-
Eindig met de kaassaus en strooi er wat extra gemalen kaas over.
-
Gaar de lasagne verder in de oven.
Toon alle recepten
