Recepten

Lasagne met Kookham Patron en spinazie

Categorie:
Basisproduct:
Gebruiksmoment:

Ingrediënten

  • 1 kg Kookham Patron

  • 50 lasagnevellen

  • 1 kg spinazie

  • 2 lt tomatensaus

  • 1 lt bechamelsaus

  • 500 gr gemalen kaas

Bereidingswijze

  1. Verwarm de tomatensaus op een laag vuurtje, voeg wat rozemarijn en tijm toe.

  2. Laat de saus zachtjes sudderen.

  3. Blancheer de spinazie, doe in een zeef en duw er zoveel mogelijk vocht uit.

  4. Meng de gemalen kaas onder de bechamelsaus.

  5. Kook de lasagnevellen beetgaar, leg ze tussen twee handdoeken tot verder gebruik.

  6. Schep wat tomatensaus op de bodem van een vuurvaste schaal.

  7. Verdeel er een deel van de lasagnevellen over.

  8. Ga verder met de Kookham Patron, de spinazie, lasagnevellen en de kaassaus.

  9. Bouw lagen tot alles is opgebruikt.

  10. Eindig met de kaassaus en strooi er wat extra gemalen kaas over.

  11. Gaar de lasagne verder in de oven.

Toon alle recepten