Recepten
Aardappelsalade met Ham aan ’t Spit
Categorieën: Vlees
Basisproducten: Ham
Gebruiksmomenten: Salade
Ingrediënten
-
400 g krielaardappelen
-
250 g broccoli
-
250 g boontjes
-
200 g sojabonen
-
4 el mayonaise
-
3 el graantjesmosterd
-
6 dikke plakken Ham aan 't Spit
Bereidingswijze
-
Kook de krielaardappelen gaar in gezouten water
-
Snij in plakjes.
-
Snij de Ham aan’t Spit in balkjes.
-
Kook de boontjes en de broccoli beetgaar.
-
Dompel de sojabonen even in kokend water.
-
Meng de mayonaise met de mosterd.
-
Meng alle groenten in de dressing.
-
Breng op smaak met peper en zout.
-
Doe alles in een kommetje en voeg de stukjes ham toe.
Toon alle recepten