Recepten

Aardappelsalade met Ham aan ’t Spit

Categorieën:
Basisproducten:
Gebruiksmomenten:

Ingrediënten

  • 400 g krielaardappelen

  • 250 g broccoli

  • 250 g boontjes

  • 200 g sojabonen

  • 4 el mayonaise

  • 3 el graantjesmosterd

  • 6 dikke plakken Ham aan 't Spit

Bereidingswijze

  1. Kook de krielaardappelen gaar in gezouten water

  2. Snij in plakjes.

  3. Snij de Ham aan’t Spit in balkjes.

  4. Kook de boontjes en de broccoli beetgaar.

  5. Dompel de sojabonen even in kokend water.

  6. Meng de mayonaise met de mosterd.

  7. Meng alle groenten in de dressing.

  8. Breng op smaak met peper en zout.

  9. Doe alles in een kommetje en voeg de stukjes ham toe.

Toon alle recepten