Recepten
Broodje met Jambonneau en tartaarsaus
Categorieën: Vlees
Basisproducten: Ham
Gebruiksmomenten: Lunch
Ingrediënten
-
2 grote hammetjes (Jambonneaus)
-
eikenbladsla
-
1 groot houthakkersbrood
-
150 gr zelfgemaakte mayonaise
-
2 hardgekookte eieren
-
2 el gehakte peterselie
-
2 el gehakte dragon
-
8 kleine zure augurken (op azijn)
-
12 kleine zure ajuintjes (op azijn)
-
1 el kappertjes
-
peper en zout
Bereidingswijze
-
Hak de augurken, de ajuin en de kappertjes in kleine stukjes.
-
Pel en plet de eieren.
-
Roer alle ingrediënten door de mayonaise.
-
Breng op smaak met peper en zout.
-
Pluk het vlees van de Jambonneau.
-
Snijd het brood in 4 stukken.
-
Beleg de onderste snede met de tartaarsaus, de sla en het vlees.
-
Lepel nog wat extra tartaarsaus bovenop.
-
Tip: het vlees kan ook lauw opgediend worden. Volg hiervoor de instructies op de verpakking.
Toon alle recepten