Recepten
Linzensalade met Pepino
Categorieën: Vlees
Basisproducten: Salami
Gebruiksmomenten: Salade
Ingrediënten
-
15 sneden van 0,5 cm Pepino
-
1 kg groene linzen voorgegaard (ev. uit blik)
-
200 g erwten (ev. diepvries)
-
200 g wortelbrunoise (ev. diepvries)
-
2 rode uien
-
2 el gehakte peterselie
-
2 dl olijfolie extra vierge
-
peper van de molen
-
snuifje zout
Bereidingswijze
-
Snijd de dikke sneden Pepino in reepjes.
-
Kook de wortelbrunoise beetgaar in gezouten water. Giet af en spoel ze onmiddellijk koud.
-
Pel de uien en snijd ze in 2, daarna in fijne reepjes.
-
Meng de linzen met de olijfolie, erwten, wortelbrunoise, de helft van de gehakte peterselie, en de reepjes Pepino.
-
Kruid goed af met peper van de molen.
-
Werk af met de rest van de peterselie.
Toon alle recepten