Recepten

Dikke sneden Pitabroodjes met gegrilde kip aan ’t spit met coleslaw

Deze heerlijke pitabroodjes bieden een smaakvolle combinatie van sappige gegrilde kip, knapperige coleslaw en verfrissende groenten, perfect voor een snelle en smaakvolle maaltijd.

Categorieën:
Basisproducten:
Gebruiksmomenten:

Ingrediënten

  • 2,5 dikke plakken kip à ’t spit

  • Kipkruiden

  • 5 pitabroodjes

  • 125 gr Coleslaw

  • 1,5 el Mayonaise

  • 1,5 el Yoghurt

  • Peper en zout

  • Enkele radijsjes

  • Rode ui

  • Tzatzikisaus

Bereidingswijze

  1. Verwarm de pitabroodjes volgens de instructies op de verpakking.

  2. Snijd de rode ui en radijsjes in dunne plakjes.

  3. Meng de mayonaise met yoghurt en breng op smaak met peper en zout.

  4. Voeg naar smaak enkele lepels van de dressing toe aan de coleslaw en meng goed.

  5. Halveer de dikke plakken kip aan ’t spit, wrijf ze in met olie, bestrooi met kipkruiden en bak ze in een koekenpan tot ze goudbruin zijn.

  6. Snijd de pitabroodjes open en vul ze met een royale portie coleslaw, gevolgd door de gegrilde kip aan’t spit.

  7. Garneer de pitabroodjes met radijsjes en rode ui.

  8. Serveer met een smakelijke tzatzikisaus.

Toon alle recepten