Recepten
Pompoensoep met Marcassou Filet d’Ardenne
Categorieën: Vlees
Basisproducten: Salami
Gebruiksmomenten: Lunch, Voorgerecht
Ingrediënten
-
10 sneetjes Marcassou Filet d'Ardenne
-
3 liter pompoensoep
-
5 el pompoenpitten
-
2 el olijfolie
Bereidingswijze
-
Verwarm de oven op 140°C.
-
Bedek een ovenplaat met vetvrij papier en schik er de sneetjes Marcassou Filet d’Ardenne op. Laat ze in de oven drogen tot ze krokant zijn. Dat duurt ongeveer een half uur, afhankelijk van de oven.
-
Verwarm een antikleefpan en rooster er de pompoenpitten in.
-
Verwarm de pompoensoep en serveer ze in mooie kommetjes. Werk af met een scheutje olijfolie, snippers van gedroogde Marcassou Filet d’Ardenne, een beetje gegrilde pompoenpitten en een draai van de pepermolen.
Toon alle recepten