Recepten
Salade van knolselder met Vlaamse Boerenham
Categorieën: Vlees
Basisproducten: Ham
Gebruiksmomenten: Salade
Ingrediënten
-
16 plakjes fijn gesneden Vlaamse Boerenham
-
400 g knolselder
-
2 appelen
-
1 citroen
-
handvol gehakte peterselie
-
3 el mayonaise
-
1 el mierikswortelroom
-
peper en zout
Bereidingswijze
-
Schil de knolselder en snijd in fijne reepjes op de mandoline.
-
Blancheer de knolselder heel kort. Laat goed uitlekken.
-
Snijd de appel met de schil in fijne plakjes.
-
Meng de mayonaise met de mierikswortel.
-
Breng op smaak met peper en zout en enkele druppels citroensap.
-
Meng de knolselder en appel met de mayonaise.
-
Verdeel over de borden en leg er de fijne plakjes boerenham tussen.
-
Garneer met peterselie.
Toon alle recepten