Recepten

Salade van knolselder met Vlaamse Boerenham

Categorieën:
Basisproducten:
Gebruiksmomenten:

Ingrediënten

  • 16 plakjes fijn gesneden Vlaamse Boerenham

  • 400 g knolselder

  • 2 appelen

  • 1 citroen

  • handvol gehakte peterselie

  • 3 el mayonaise

  • 1 el mierikswortelroom

  • peper en zout

Bereidingswijze

  1. Schil de knolselder en snijd in fijne reepjes op de mandoline.

  2. Blancheer de knolselder heel kort. Laat goed uitlekken.

  3. Snijd de appel met de schil in fijne plakjes.

  4. Meng de mayonaise met de mierikswortel.

  5. Breng op smaak met peper en zout en enkele druppels citroensap.

  6. Meng de knolselder en appel met de mayonaise.

  7. Verdeel over de borden en leg er de fijne plakjes boerenham tussen.

  8. Garneer met peterselie.

Toon alle recepten