Recepten
Sobanoedels met rucola en Marcassou Jambon Cuit Authentique
Categorieën: Vlees
Basisproducten: Ham
Gebruiksmomenten: Hoofdgerecht
Ingrediënten
-
8 fijne plakken Marcassou Jambon Cuit Authentique
-
400 g sobanoedels
-
150 g pesto rucola
-
100 g verse rucola
-
50 g Parmezaanse kaas in schilfers
-
rozenblaadjes (facultatief)
Bereidingswijze
-
Kook de sobanoedels volgens de instructies op de verpakking.
-
Spoel met koud water en laat uitlekken.
-
Meng met de pesto.
-
Kruid met peper en zout.
-
Verdeel de sobanoedels over de 4 kommen, bestrooi met de kaas en rucola.
-
Leg er de fijne plakjes Marcassou Jambon Cuit Authentique bovenop.
-
Garneer met enkele rozenblaadjes (facultatief).
Toon alle recepten