Recepten
Wraps met Ham aan ’t Spit
Categorieën: Vlees
Basisproducten: Ham
Gebruiksmomenten: Aperitief
Ingrediënten
-
2 dikke plakken Ham aan ’t Spit
-
4 wraps
-
100 g paprikatapenade
-
8 stengels bleekselder
-
2 el sushiazijn
-
Romeinse sla
-
200 g tzatziki
Bereidingswijze
-
Schil de bleekselder en blancheer.
-
Spoel onder koud water en marineer kort in de azijn.
-
Snij reepjes van de Ham aan ’t Spit.
-
Verwarm de wraps in een pan zonder vetstof.
-
Smeer de wraps in met de paprikatapenade.
-
Beleg met de sla, stengels bleekselder en de Ham aan ’t Spit.
-
Rol alles op, dek af en hou koel.
-
Snij de rolletjes in schijfjes en serveer met de Griekse tzatziki en een fris komkommerdrankje.
Toon alle recepten