Mettez du goût dans vos fêtes de fin d’année

Ah, eindejaar. De periode om samen lang en gezellig te tafelen. Bent u een vakman van tradities en biedt u uw klanten elk jaar hetzelfde menu aan? Of houdt u van variatie? Hieronder zetten we enkele suggesties op een rij, want Imperial heeft voor iedereen wat wils. Al blijft de rode draad doorheen al onze producten natuurlijk lekker eten.

Voor de real meat lovers

Voor uw klanten die de avond steevast starten met een tapasplank vol heerlijke charcuterie, die houden van fijne vleeswaren bij hun raclette of die willen verrassen met een nieuw gerechtje, kunt u aan de slag gaan met gerookte Jonge Cobourg en Filet de Sax. Of kies voor een pompoensoepje met Marcassou Filet d’Ardenne. Want voor vleesliefhebbers is alleen het beste stukje vlees goed genoeg.

Voor de healthy fit fans

Hoewel de feestdagen synoniem staan voor veel eten en drinken, houden sommige klanten het ook tijdens die periode graag gezond. Prima, want bij Imperial vindt u ook heel wat magere en proteïnerijke producten.

Denk aan de nieuwe Kip Austalian Smokey BBQ of  Kip Aan ’t Spit Vergeten Groenten. Heerlijk in een preischotel of in combinatie met zoete aardappel.

Voor de veggie enthusiasts

Kent u ons vegetarische aanbod al? Want ook zonder vlees kunt u met Imperial het nieuwe jaar induiken.ar.

Probeer onze Vegaliagroentespreads als dip bij het aperitief. Of ga voor een feestelijke twist met de gegrilde Vegalia piri piri burger en gepofte aardappel.

Op zoek naar nog meer inspiratie voor de feestdagen? Scroll hier door al onze recepten.