Kiplekker op élk moment van de dag!

Een lekker begin van het nieuwe jaar.

Een goede gezondheid, dat wensen mensen elkaar het vaakst bij de jaarwisseling. En het gaat vaak gepaard met het voornemen om zelf ook gezonder te eten. Dus gaan uw klanten op zoek naar magere producten. Met ons gevogelteassortiment speelt u slim in op die wens. En krijgt uw verkoop vleugels!

Puur. Gezond. Vol smaak. En gewild.

Feit: gevogelte wint aan populariteit. Waarom gevogelte zo gewild is? Wit vlees is nu eenmaal mager en dus gezonder. Bovendien hebben kip en kalkoen ook een heel toegankelijke smaak, populair bij jong en oud.

Hoewel gezondheid voor veel consumenten belangrijker is geworden, willen ze niet inboeten op smaak. Terecht! Daarom besteden we bij Imperial veel aandacht aan de ideale balans tussen goed en lekker. Meteen uw garantie voor smaakvolle producten met 100% gevogeltevlees, rijk aan voedingstoffen, zonder kunstmatige toevoegingen en met minder zout. Lekker én verantwoord dus.

Kiplekker op élk moment van de dag.

Het beste moment voor gevogelte? Wanneer niet? Met een veelzijdig gevogelteaanbod schotelt u uw klanten fijne lekkernijen voor op élk moment van de dag. Op de verse pistolet bij het ontbijt, in een slaatje voor een lichte lunch, verwerkt in een ovenschotel, of tussendoor uit het vuistje.

Uw klanten beginnen de dag goed met Kipfilet Maison op hun boterham. Alle mama’s verrassen hun kinderen graag met een Disney Kippenworstje in de brooddoos. En wat dacht u van een bagel met een dikke plak Kip aan ‘t Spit, gegrild en afgewerkt met groenten en pijnboompitten voor de brunch tijdens het weekend.

Ga voor een originele salade met frisse groenten en Kipfilet Indian Madras Curry of de nieuwe Kipfilet Australian Smokey BBQ met een kruidige coating voor nog meer smaak. Serveer over de middag een magere dagschotel: Kalkoenborst Maison met gegrilde groenten en mosterdsaus – ontdek het recept hier.

‘s Avonds kijken uw klanten uit naar verse pasta met blokjes Kip aan ’t Spit Groenten en een zuiderse pastasaus. Maak er een schepschotel van!

Variatie, voor nieuwe eetbelevingen.

Uw klanten houden van nieuwe eetbelevingen: andere smaken, nieuwe combinaties, kleur op het bord… Ze laten zich graag verrassen. En dat doet u met pure kip- en kalkoenproducten, al dan niet gebraden, aangevuld met groenten van hier of afgewerkt met kruidige coatings van over de hele wereld. Alles voor meer smakelijke variatie op tafel.

Ontdek het volledige gevogelteassortiment