Zien we elkaar terug in Kortrijk?

Sinds 30 juli zijn grote events binnen weer officieel toegelaten. En dat wil zeggen dat de beursagenda voor het najaar flink gevuld raakt. Eind september trekt Imperial naar Kortrijk voor Meat Xpo. Dat is de allereerste grote vakbeurs voor de sector sinds lang en we kijken er naar uit u terug te mogen zien! Vier dagen lang dompelen we u onder in warmte, gezelligheid en beleving. En u proeft er van onze klassiekers, onze absolute toppers én enkele nieuwigheden. Want als we elkaar lang niet gezien hebben, moet het de moeite zijn, natuurlijk.

Van ons kot naar Kortrijk

Let’s enjoy good food together. Wat brengt mensen beter samen dan een tafel om te genieten van ‘good food’? Bij Imperial geloven we meer dan ooit dat u met ‘good food’ het verschil maakt in uw zaak. En daarom blijven we innoveren.

Want uw klanten hebben uiteenlopende wensen. Van de real meat lover die enkel het beste stukje vlees wil, over de healthy fit fan die bewust op zoek is naar magere producten, tot de veggie enthousiast die graag iets plantaardigs wil eten. Maar evengoed ook de junior foodie die opgroeit met een gevarieerder eetpatroon en de no-time shopper die snel bediend wil worden.

Ontdek 3 nieuwe producten

Naast de usual suspects presenteren we u dus ook enkele nieuwigheden in het gevogeltegamma. Perfect voor wie op zoek is naar lekker mager vlees. Want daarmee pikken we in op een trend die al enkele jaren in het oog springt: die van magere en gezonde producten. Bovendien kreeg die trend met de coronacrisis nog een extra boost: mensen letten namelijk nog meer op wat ze op hun bord of tussen hun boterham leggen.
Imperial ontwikkelde daarom enkele nieuwe smaakmakers binnen het gevogeltegamma. Met echt Belgisch vakmanschap, maar zonder toegevoegde suikers of smaakversterkers en voor elk wat wils: Kip aan ‘t Spit Vergeten Groenten, Kip Australian Smokey BBQ en Disney Mickey Kippenworst in bulkformaat.

Meer beurs voor iedereen

Naast Meat Xpo vindt ook de bakkersbeurs Broodway en de delicatessenbeurs Taste of Tavola plaats. Als vakman vindt u dus alles wat u wilt op één plek. Met uw gratis ticket voor Meat Xpo hebt u ook vier dagen lang toegang tot de twee andere beurzen. Het enige dat u moet doen, is u en uw collega’s op voorhand registreren.

Nu al op zoek naar inspiratie?

Ontdek hier onze recepten