Recepten

Couscous salade met Kipfilet Boschampignons

Categorieën:
Basisproducten:
Gebruiksmomenten: ,

Ingrediënten

  • 4 sneetjes Kipfilet Boschampignons

  • 75g couscous

  • 110g kippenbouillon

  • 100ml mosterdvinaigrette

  • 75g kerstomaatjes

  • Verse peterselie

  • Chilipoeder

  • rijstazijn

  • peper

  • olie

Bereidingswijze

  1. Meng de couscous met 3 el olie.

  2. Verwarm de kippenbouillon en voeg chili poeder naar smaak toe.

  3. Overgiet de couscous met de warme bouillon en laat wellen en afkoelen.

  4. Snipper de peterselie en voeg toe aan de gekoelde couscous.

  5. Breng op smaak met mosterdvinaigrette.

  6. Halveer de pareltomaatjes en marineer deze in de sushi-azijn en voeg daarna peper toe naar smaak.

  7. Snijdt de plakjes kip boschampignons in driehoekjes.

  8. Schep een lepel couscoussalade in een bordje, dresseer er 3 stukjes kip bovenop en garneer met enkele tomaatjes en de verse peperselie.

Toon alle recepten