Recepten
Couscous salade met Kipfilet Boschampignons
Categorieën: Gevogelte
Basisproducten: Kip
Gebruiksmomenten: Salade, Voorgerecht
Ingrediënten
-
4 sneetjes Kipfilet Boschampignons
-
75g couscous
-
110g kippenbouillon
-
100ml mosterdvinaigrette
-
75g kerstomaatjes
-
Verse peterselie
-
Chilipoeder
-
rijstazijn
-
peper
-
olie
Bereidingswijze
-
Meng de couscous met 3 el olie.
-
Verwarm de kippenbouillon en voeg chili poeder naar smaak toe.
-
Overgiet de couscous met de warme bouillon en laat wellen en afkoelen.
-
Snipper de peterselie en voeg toe aan de gekoelde couscous.
-
Breng op smaak met mosterdvinaigrette.
-
Halveer de pareltomaatjes en marineer deze in de sushi-azijn en voeg daarna peper toe naar smaak.
-
Snijdt de plakjes kip boschampignons in driehoekjes.
-
Schep een lepel couscoussalade in een bordje, dresseer er 3 stukjes kip bovenop en garneer met enkele tomaatjes en de verse peperselie.
Toon alle recepten