Recepten
Dikke sneden Gegrilde kip aan ’t spit met couscous en gegrilde groenten
TIP: Voor een zomerse toets, laat de couscous koud worden en meng met een bieslook vinaigrette van Vandemoortele.
Categorieën: Gevogelte
Basisproducten: Kip
Gebruiksmomenten: Hoofdgerecht
Ingrediënten
-
10 plakken kip aan 't spit 10mm
-
1,5 kg diepgevroren gegrilde groentemix Ardo
-
600 gr couscous
-
800 ml groentebouillon
-
15 gr kruidenmengeling chimichurri
Bereidingswijze
-
Verdeel de groenten over een bakplaat, besprenkel met olie en plaats in een voorverwarmde oven op 180° gedurende 15 à 20 min. Roer geregeld om.
-
Verwarm de bouillon, voeg kruiden toe.
-
Doe de couscous in een diepe schaal, besprenkel met olie en roer om.
-
Overgiet de couscous met de warme bouillon en laat wellen.
-
Meng de gegrilde groenten met de couscous.
-
Grill de kip gedurende 1 min. Kruid met wat peper.
-
Serveer met BBQ saus van Knorr.
Toon alle recepten