Recepten

Dikke sneden Gegrilde kip aan ’t spit met couscous en gegrilde groenten

TIP: Voor een zomerse toets, laat de couscous koud worden en meng met een bieslook vinaigrette van Vandemoortele.

Categorieën:
Basisproducten:
Gebruiksmomenten:

Ingrediënten

  • 10 plakken kip aan 't spit 10mm

  • 1,5 kg diepgevroren gegrilde groentemix Ardo

  • 600 gr couscous

  • 800 ml groentebouillon

  • 15 gr kruidenmengeling chimichurri

Bereidingswijze

  1. Verdeel de groenten over een bakplaat, besprenkel met olie en plaats in een voorverwarmde oven op 180° gedurende 15 à 20 min. Roer geregeld om.

  2. Verwarm de bouillon, voeg kruiden toe.

  3. Doe de couscous in een diepe schaal, besprenkel met olie en roer om.

  4. Overgiet de couscous met de warme bouillon en laat wellen.

  5. Meng de gegrilde groenten met de couscous.

  6. Grill de kip gedurende 1 min. Kruid met wat peper.

  7. Serveer met BBQ saus van Knorr.

Toon alle recepten