Recepten
Griekse pasta met Kipfilet Asperges
Categorieën: Gevogelte
Basisproducten: Kip
Gebruiksmomenten: Salade
Ingrediënten
-
4 dikke plakken Kipfilet Asperges
-
250 g Griekse pasta
-
1 mango
-
1 el water
-
1 el gembersiroop
-
sap van halve citroen
-
sap van halve roze pompelmoes
-
1 rode peper, zaadjes verwijderd en fijngesneden
Bereidingswijze
-
Kook de Griekse pasta gaar en laat afkoelen.
-
Meng water, gembersiroop, citroensap, pompelmoessap en laat lichtjes inkoken.
-
Snij de mango in blokjes en voeg samen met de rode peper toe aan de siroop.
-
Plaats op een zacht vuurtje gedurende 4 minuten.
-
Voeg naar wens nog wat citroensap toe.
-
Laat alles afkoelen en meng met de pasta.
-
Snijd de Kipfilet Asperges in blokjes en verdeel over de pasta.
Toon alle recepten