Recepten
Halloweentomaat met Kip aan ’t spit
Categorieën: Gevogelte
Basisproducten: Kip
Gebruiksmomenten: Voorgerecht
Ingrediënten
-
4 dikke plakken Kip aan't spit
-
4 grote coeur de boeuf tomaten
-
200 g zwarte pasta
-
1 sinaasappel
-
5 dl groentebouillon
-
1 puntpaprika
-
1/4 pompoen
-
dragon
-
peper & zout
Bereidingswijze
-
Snij de kip in driehoekjes.
-
Snij het hoedje van de tomaat.
-
Hol de tomaat uit.
-
Kook de pasta volgens het recept op de verpakking.
-
Grill de paprika, pel en snij in fijne stukjes.
-
Maak de pompoenpuree; snij in stukjes en kook in een groentebouillon, mix. Breng op smaak met peper en zout.
-
Vul de tomaat met de pasta en paprika. Breng op smaak met paprikapoeder.
-
Plaats het deksel op de tomaat en borstel er wat olie bovenop
-
Plaats in een voorverwarmde oven, 180°C, gedurende 15 à 20 min.
-
Garneer met de pompoenpuree, de kip, enkele blaadjes dragon en vruchtvlees van sinaas.
Toon alle recepten