Recepten

Halloweentomaat met Kip aan ’t spit

Categorieën:
Basisproducten:
Gebruiksmomenten:

Ingrediënten

  • 4 dikke plakken Kip aan't spit

  • 4 grote coeur de boeuf tomaten

  • 200 g zwarte pasta

  • 1 sinaasappel

  • 5 dl groentebouillon

  • 1 puntpaprika

  • 1/4 pompoen

  • dragon

  • peper & zout

Bereidingswijze

  1. Snij de kip in driehoekjes.

  2. Snij het hoedje van de tomaat.

  3. Hol de tomaat uit.

  4. Kook de pasta volgens het recept op de verpakking.

  5. Grill de paprika, pel en snij in fijne stukjes.

  6. Maak de pompoenpuree; snij in stukjes en kook in een groentebouillon, mix. Breng op smaak met peper en zout.

  7. Vul de tomaat met de pasta en paprika. Breng op smaak met paprikapoeder.

  8. Plaats het deksel op de tomaat en borstel er wat olie bovenop

  9. Plaats in een voorverwarmde oven, 180°C, gedurende 15 à 20 min.

  10. Garneer met de pompoenpuree, de kip, enkele blaadjes dragon en vruchtvlees van sinaas.

Toon alle recepten