Recepten

Hartige coeur palmiers met Marcassou Pain d’Ardenne

Categorieën:
Basisproducten:
Gebruiksmomenten:

Ingrediënten

  • 10 sneetjes Marcassou Pain d'Ardenne

  • 1 groot vel bladerdeeg van 40 cm x 40 cm

  • 200 g tapenade van tomaat

  • courgette

  • 2 el Provençaalse kruiden

  • 1 dl olijfolie

Bereidingswijze

  1. Maak fijne plakken van de courgette.

  2. Leg het vel bladerdeeg open en bestrijk het met de rode tapenade.

  3. Schik hierop de sneetjes Marcassou Pain d’Ardenne en daarop de plakken courgette, maar laat in het midden van het vel een horizontale strook van 2 cm open.

  4. Bestrooi met de Provençaalse kruiden en besprenkel met een beetje olijfolie.

  5. Rol de boven- en onderkant van het bladerdeeg strak op naar het midden tot waar geen courgette en Marcassou Pain d’Ardenne ligt. Zo krijg je 2 rolletjes boven/onder elkaar.

  6. Laat 1 uur rusten in de diepvries. Bekleed ondertussen een bakplaat met bakpapier en verwarm de oven voor op 180 °C.

  7. Haal de rol uit de diepvriezer en snijd hier nu plakken van 1 cm dikte af en leg ze plat op de bakplaat.

  8. Bak gedurende ongeveer 10 minuten op 180°C.

Toon alle recepten