Recepten
Jambonneau gelakt op de BBQ
Categorieën: Vlees
Basisproducten: Ham
Gebruiksmomenten: Hoofdgerecht
Ingrediënten
-
10 jambonneau's
-
6 el ketjap manis
-
6 el ahornsiroop
-
3 el mosterd
-
3 el ketchup
-
2 el chiliolie
-
1 kl komijn
-
1 kl gerookte paprikapoeder
-
kleine paprika
-
courgettes
-
aubergines
-
wortelen
-
kerstomaatjes
Bereidingswijze
-
Meng alle ingrediënten voor de marinade.
-
Bestrijk de jambonneau’s met de marinade.
-
Breng de BBQ tot een 180°C.
-
Leg de jambonneau’s op de BBQ gedurende 15 à 20 min.
-
Grill verschillende groenten als garnituur: kleine paprika, wortelen, aubergines, courgette,…...
-
Leg kerstomaatjes in een schaal, besprenkel met olie en balsamicocreme, voeg rozemarijn, look, peper en zout toe en plaats de schaal 10min op de BBQ.
Toon alle recepten