Recepten
Dikke sneden Kalkoen aan ’t spit met erwtjes en sla
Categorieën: Gevogelte
Basisproducten: Kalkoen
Gebruiksmomenten: Hoofdgerecht
Ingrediënten
-
10 dikke plakken kalkoen aan 't spit
-
500 gr erwtjes
-
2 sjalotten fijn gesnipperd
-
1 dl kippenfond
-
handvol dragon
-
1/2 krop sla
-
klontje boter
-
vers gemalen peper en zout
Bereidingswijze
-
Sueer de sjalotten in de boter tot ze glazig zijn.
-
Voeg de erwtjes toe en roerbak.
-
Blus met de kippenfond en laat sudderen tot de bouillon verdampt is.
-
Breng op smaak met peper en zout.
-
Snij de sla in reepjes, hak de dragon.
-
Voeg toe aan de warme erwtjes.
-
Bak de dikke plakken kalkoen kort in wat vetstof.
-
Serveer met gefrituurde aardappelblokjes.
Toon alle recepten