Recepten

Dikke sneden Kalkoen aan ’t spit met erwtjes en sla

Categorieën:
Basisproducten:
Gebruiksmomenten:

Ingrediënten

  • 10 dikke plakken kalkoen aan 't spit

  • 500 gr erwtjes

  • 2 sjalotten fijn gesnipperd

  • 1 dl kippenfond

  • handvol dragon

  • 1/2 krop sla

  • klontje boter

  • vers gemalen peper en zout

Bereidingswijze

  1. Sueer de sjalotten in de boter tot ze glazig zijn.

  2. Voeg de erwtjes toe en roerbak.

  3. Blus met de kippenfond en laat sudderen tot de bouillon verdampt is.

  4. Breng op smaak met peper en zout.

  5. Snij de sla in reepjes, hak de dragon.

  6. Voeg toe aan de warme erwtjes.

  7. Bak de dikke plakken kalkoen kort in wat vetstof.

  8. Serveer met gefrituurde aardappelblokjes.

Toon alle recepten