Recepten

Orloffgebraad met Kookham Patron en Kip aan’t Spit

Categorie: , ,
Basisproduct: ,
Gebruiksmoment:

Ingrediënten

  • 14 plakken Kookham Patron

  • 14 plakken jonge kaas

  • 1 Kip aan't Spit

  • 500 gr champignons

  • 1 lt champignonsaus

  • Enkele takjes dragon

Bereidingswijze

  1. Snij de Kip aan't Spit in 14 dikke plakken.

  2. Neem een vuurvaste schotel en schik telkens een plak Kip aan't Spit en een dubbelgevouwen plak Kookham Patron met een plak kaas ertussen.

  3. Ga zo door tot alle plakken Kip aan't Spit gebruikt zijn.

  4. Bak de champignons gaar in wat boter.

  5. Doe er de champignonsaus bij en werk af met dragon.

  6. Nappeer de saus over het vlees.

  7. Plaats in de oven tot de kaas mooi gesmolten is.

Toon alle recepten