Recepten
Orloffgebraad met Kookham Patron en Kip aan’t Spit
Categorie: Dikke sneden, Gevogelte, Vlees
Basisproduct: Ham, Kip
Gebruiksmoment: Hoofdgerecht
Ingrediënten
-
14 plakken Kookham Patron
-
14 plakken jonge kaas
-
1 Kip aan't Spit
-
500 gr champignons
-
1 lt champignonsaus
-
Enkele takjes dragon
Bereidingswijze
-
Snij de Kip aan't Spit in 14 dikke plakken.
-
Neem een vuurvaste schotel en schik telkens een plak Kip aan't Spit en een dubbelgevouwen plak Kookham Patron met een plak kaas ertussen.
-
Ga zo door tot alle plakken Kip aan't Spit gebruikt zijn.
-
Bak de champignons gaar in wat boter.
-
Doe er de champignonsaus bij en werk af met dragon.
-
Nappeer de saus over het vlees.
-
Plaats in de oven tot de kaas mooi gesmolten is.
Toon alle recepten
