Aperitief, Voorgerecht
Bereidingstijd:
15 min.
Deze luchtige geitenkaascrème met Fiorino is een verfijnd aperitiefhapje dat stijl en eenvoud combineert. Ideaal voor apéro boxen of sharing trays. De combinatie van romige Chavroux, frisse bieslook, een vleugje honing en de zoute toets van Fiorino zorgt voor een gebalanceerde smaak. Makkelijk vooraf te maken en elegant te serveren in glaasjes.
Ingrediënten voor 8 personen
Bekijk product8 plakjes Fiorino
200 gr Chavroux geitenkaas
Bieslook
8 tl acaciahoning
Peper en zout
Bereidingswijze
1
Klop de geitenkaas luchtig en breng op smaak met peper en zout.
2
Snipper de bieslook fijn en roer deze onder de kaascrème.
3
Doe de crème in een spuitzak en verdeel over 8 potjes.
4
Lepel in elk potje een theelepel acaciahoning over de crème.
5
Garneer met een plakje Fiorino.