Crème van geitenkaas met Fiorino

Aperitief, Voorgerecht

Bereidingstijd: 15 min.

Deze luchtige geitenkaascrème met Fiorino is een verfijnd aperitiefhapje dat stijl en eenvoud combineert. Ideaal voor apéro boxen of sharing trays. De combinatie van romige Chavroux, frisse bieslook, een vleugje honing en de zoute toets van Fiorino zorgt voor een gebalanceerde smaak. Makkelijk vooraf te maken en elegant te serveren in glaasjes.

Ingrediënten voor 8 personen

Bekijk product

8 plakjes Fiorino

200 gr Chavroux geitenkaas

Bieslook

8 tl acaciahoning

Peper en zout

Bereidingswijze

1

Klop de geitenkaas luchtig en breng op smaak met peper en zout.

2

Snipper de bieslook fijn en roer deze onder de kaascrème.

3

Doe de crème in een spuitzak en verdeel over 8 potjes.

4

Lepel in elk potje een theelepel acaciahoning over de crème.

5

Garneer met een plakje Fiorino.

Deel dit recept

Ontdek ons assortiment en laat je inspireren.
Ontdek ons assortiment
en laat je inspireren.
Download de catalogus