Fiorino in een carpaccio met artisjok

Aperitief, Voorgerecht

Bereidingstijd: 30 min.

Een verfijnd en origineel gerecht dat barst van de smaak. De romige kaas werkt perfect samen met de malse carpaccio, terwijl de artisjok voor een zachte toets zorgt. Een verfijnde suggestie om als aperitief aan te bieden in het najaarsaanbod.

Ingrediënten voor 10 personen

Bekijk product

80 plakjes Fiorino dun gesneden

400 gr. artisjokharten op kruidenolie

Handvol gegrilde pijnboompitten

3 el kappertjes gespoeld

100 gr. Parmezaanse kaas

3 el olijfolie

Enkele blaadjes basilicum of rucola salade

Bereidingswijze

1

Drappeer de plakjes Fiorino op een koud bord

2

Verdeel de artisjokharten en het midden van de carpaccio

3

Garneer met de pijnboompitten, kappertjes, Parmezaanse kaas en basilicum of rucola

4

Besprenkel met wat olijfolie

5

Serveer met een broodje

Deel dit recept

Ontdek ons assortiment en laat je inspireren.
Ontdek ons assortiment
en laat je inspireren.
Download de catalogus