Aperitief, Voorgerecht
Bereidingstijd:
30 min.
Een verfijnd en origineel gerecht dat barst van de smaak. De romige kaas werkt perfect samen met de malse carpaccio, terwijl de artisjok voor een zachte toets zorgt. Een verfijnde suggestie om als aperitief aan te bieden in het najaarsaanbod.
Ingrediënten voor 10 personen
Bekijk product80 plakjes Fiorino dun gesneden
400 gr. artisjokharten op kruidenolie
Handvol gegrilde pijnboompitten
3 el kappertjes gespoeld
100 gr. Parmezaanse kaas
3 el olijfolie
Enkele blaadjes basilicum of rucola salade
Bereidingswijze
1
Drappeer de plakjes Fiorino op een koud bord
2
Verdeel de artisjokharten en het midden van de carpaccio
3
Garneer met de pijnboompitten, kappertjes, Parmezaanse kaas en basilicum of rucola
4
Besprenkel met wat olijfolie
5
Serveer met een broodje