Fiorino brioche

Brioche met groene kruidenkaas crème, Fiorino & frisse groenten

Aperitief

Bereidingstijd: 15 min.

Ontdek onze luxe brioche: luchtig geroosterd en rijkelijk belegd met een romige groene kruidenkaas-crème, daarop verfijnde plakjes Fiorino en frisse cresson, afgewerkt met een krokante truffelcrumble. 
Ideaal als elegant aperitief of verfijnd tussengerecht voor je klanten.

Ingrediënten voor 10 personen

Bekijk product

10 stukken briochebrood

Kruidenkaas

Fiorino (20 dunne sneetjes)

Cresson

Truffelcrumble

Bereidingswijze

1

Brioche toasten: rooster de briochebatonnets kort in de oven of pan tot ze licht krokant zijn.
 

2

Kruidenkaas: bestrijk rijkelijk met kruidenkaas

3

Fiorino: leg op elke brioche 2 dunne sneetjes Fiorino.

4

Frisse afwerking: verdeel de cresson over de brioche.

5

Final touch: bestrooi met truffelcrumble voor aroma en textuur.

Deel dit recept

Ontdek ons assortiment en laat je inspireren.
Ontdek ons assortiment
en laat je inspireren.
Download de catalogus