Leielander met asperges en mousseline

Hoofdgerecht, Voorgerecht

Bereidingstijd: 15 min.

Leielander met asperges en mousseline: verfijnd en eenvoudig. De zachte natuurham met frisse asperges en romige mousselinesaus is ideaal voor buffetten of restaurantmenu’s. Een snel, smaakvol gerecht dat zeker in de smaak valt. Voeg een geplet eitje toe voor net dat beetje extra.

Ingrediënten voor 10 personen

15 plakjes Leielander Natuur ham

20 groene asperges

20 witte asperges

5 dl mousselinesaus

2 kg krielaardappelen

Bieslook

Bereidingswijze

1

Stoom de krielaardappelen.

2

Kook de asperges gaar.

3

Snij de asperges in stukjes.

4

Verdeel de aardappelen en de asperges over de schaal.

5

Snij de Leielander in 2 en verdeel tussen de asperges/aardappelen.

6

Nappeer met de mousselinesaus.

7

Werk af met peper en zout en versnipperde bieslook.

8

TIP: je kan je gerechtje nog afwerken met een geplet eitje.

Deel dit recept

Ontdek ons assortiment en laat je inspireren.
Ontdek ons assortiment
en laat je inspireren.
Download de catalogus