Leielander met peterseliecouscous

Lunch, Voorgerecht

Bereidingstijd: 15 min.

De peterseliecouscous met Leielander combineert de frisse smaak van paprika en yoghurt met de hartige, malse ham. De couscous krijgt diepte door de kruidige bouillon en wordt afgemaakt met hartjes van Leielander en verse peterselie voor een verrassende en smakelijke touch.

Ingrediënten voor 4 personen

Bekijk product

2 dikke plakken Leielander

1 el fijngesnipperde peterselie

200 g Sweet paprika raindrops

2 el volle yoghurt

4 el mayonaise

1 bussel peterselie gehakt

200 g couscous

3 dl groentebouillon

Bereidingswijze

1

Steek mooie hartjes uit de plak Leielander.

2

Meng de mayonaise, yoghurt en de fijngesnipperde peterselie.

3

Kook de groentebouillon, voeg de bussel peterselie toe en mix alles fijn. Breng op smaak met peper en zout.

4

Overgiet de couscous met de warme bouillon.

5

Laat afgedekt een 10-tal minuten wellen.

6

Maak de couscous los met een vork. Meng de Sweet paprika raindrops en de vinaigrette met de couscous.

7

Verdeel over de kommetjes en leg er de hartjes Leielander bovenop.

8

Werk af met nog wat losse blaadjes peterselie.

Deel dit recept

Ontdek ons assortiment en laat je inspireren.
Ontdek ons assortiment
en laat je inspireren.
Download de catalogus