Leielander met blé en geraspte rode spitskool

Lunch, Salade

Bereidingstijd: 15 min.

Dit verfijnde gerecht staat op 15 minuten op tafel en combineert de onevenaarbare Leielander met de knapperige textuur van geraspte rode spitskool, verrijkt met blé en de frisse accenten van sinaasappel.

Ingrediënten voor 5 personen

Bekijk product

15 flinterdunne plakjes Leielander natuur

1/4 rode spitskool, fijn gesneden

100 gr voorgekookte blé

1 sinaasappel à vif

1 el mosterd

0,5 el honing

1 el olie

Bereidingswijze

1

Maak een smaakvolle vinaigrette door mosterd, olie en honing te mengen. Breng op smaak met peper en zout.

2

Kook de blé volgens de instructies op de verpakking en laat het afkoelen.

3

Meng de afgekoelde blé met de fijn gesneden rode spitskool. Spatel de vinaigrette voorzichtig onder de salade voor een harmonieuze smaakbeleving.

4

Leg de flinterdunne plakjes Leielander bovenop de salade en garneer het geheel met partjes sinaasappel.

Deel dit recept

Ontdek ons assortiment en laat je inspireren.
Ontdek ons assortiment
en laat je inspireren.
Download de catalogus