Hoofdgerecht
Dit Italiaanse comfortgerecht biedt een originele toepassing voor Jambonneau. Ideaal voor horeca of foodservice die willen verrassen met authentieke smaken in een praktische, warme maaltijd.
Ingrediënten voor 4 personen
Bekijk product4 hammetjes (Jambonneau)
4 dl witte wijn
4 dl kalfsbouillon
800 gr gepelde tomaten uit blik
4 stengels bleekselder
2 wortelen
1 grote ajuin
2 teentjes look
2 blaadjes laurier
2 takjes tijm
400 gr pasta papardelle
gehakte peterselie
zeste van 1 citroen
Bereidingswijze
Bak de in ringen gesneden ajuin in wat olie.
Voeg de fijngesneden wortel en selder toe.
Blus met witte wijn en laat wat reduceren.
Voeg de kalfsfond, tomaten, look, laurier en tijm toe.
Laat 15 min pruttelen op zacht vuurtje.
Warm het hammetje op (volg de intructies op de verpakking) en leg het vervolgens in de warme saus.
Kook de pasta en dien samen op met de Jambonneau.
Strooi er peterselie en citroenzeste over.