Jambonneau à la ossobuco

Hoofdgerecht

Bereidingstijd: 15 min.

Dit Italiaanse comfortgerecht biedt een originele toepassing voor Jambonneau. Ideaal voor horeca of foodservice die willen verrassen met authentieke smaken in een praktische, warme maaltijd.

Ingrediënten voor 4 personen

Bekijk product

4 hammetjes (Jambonneau)

4 dl witte wijn

4 dl kalfsbouillon

800 gr gepelde tomaten uit blik

4 stengels bleekselder

2 wortelen

1 grote ajuin

2 teentjes look

2 blaadjes laurier

2 takjes tijm

400 gr pasta papardelle

gehakte peterselie

zeste van 1 citroen

Bereidingswijze

1

Bak de in ringen gesneden ajuin in wat olie.

2

Voeg de fijngesneden wortel en selder toe.

3

Blus met witte wijn en laat wat reduceren.

4

Voeg de kalfsfond, tomaten, look, laurier en tijm toe.

5

Laat 15 min pruttelen op zacht vuurtje.

6

Warm het hammetje op (volg de intructies op de verpakking) en leg het vervolgens in de warme saus.

7

Kook de pasta en dien samen op met de Jambonneau.

8

Strooi er peterselie en citroenzeste over.

Deel dit recept

Ontdek ons assortiment en laat je inspireren.
Ontdek ons assortiment
en laat je inspireren.
Download de catalogus