Broodje met Jambonneau en tartaarsaus

Lunch

Bereidingstijd: 15 min.

Een stevige boterham met karakter: geplukte ham, pittige tartaarsaus en verse kruiden. Voor traiteurs en slagers die op zoek zijn naar een broodje dat net iets meer biedt dan de klassiekers.

Ingrediënten voor 4 personen

Bekijk product

2 grote hammetjes (Jambonneaus)

eikenbladsla

1 groot houthakkersbrood

150 gr zelfgemaakte mayonaise

2 hardgekookte eieren

2 el gehakte peterselie

2 el gehakte dragon

8 kleine zure augurken (op azijn)

12 kleine zure ajuintjes (op azijn)

1 el kappertjes

peper en zout

Bereidingswijze

1

Hak de augurken, de ajuin en de kappertjes in kleine stukjes.

2

Pel en plet de eieren.

3

Roer alle ingrediënten door de mayonaise.

4

Breng op smaak met peper en zout.

5

Pluk het vlees van de Jambonneau.

6

Snijd het brood in 4 stukken.

7

Beleg de onderste snede met de tartaarsaus, de sla en het vlees.

8

Lepel nog wat extra tartaarsaus bovenop.

9

Tip: het vlees kan ook lauw opgediend worden. Volg hiervoor de instructies op de verpakking.

Deel dit recept

Ontdek ons assortiment en laat je inspireren.
Ontdek ons assortiment
en laat je inspireren.
Download de catalogus