Lunch
Een stevige boterham met karakter: geplukte ham, pittige tartaarsaus en verse kruiden. Voor traiteurs en slagers die op zoek zijn naar een broodje dat net iets meer biedt dan de klassiekers.
Ingrediënten voor 4 personen
Bekijk product2 grote hammetjes (Jambonneaus)
eikenbladsla
1 groot houthakkersbrood
150 gr zelfgemaakte mayonaise
2 hardgekookte eieren
2 el gehakte peterselie
2 el gehakte dragon
8 kleine zure augurken (op azijn)
12 kleine zure ajuintjes (op azijn)
1 el kappertjes
peper en zout
Bereidingswijze
Hak de augurken, de ajuin en de kappertjes in kleine stukjes.
Pel en plet de eieren.
Roer alle ingrediënten door de mayonaise.
Breng op smaak met peper en zout.
Pluk het vlees van de Jambonneau.
Snijd het brood in 4 stukken.
Beleg de onderste snede met de tartaarsaus, de sla en het vlees.
Lepel nog wat extra tartaarsaus bovenop.
Tip: het vlees kan ook lauw opgediend worden. Volg hiervoor de instructies op de verpakking.