Hoofdgerecht
Dit gerecht is een smaakbom waarin het sappige varkensvlees een krokant, gekaramelliseerd laagje krijgt van de zoet-pittige lak. De barbecue geeft het vlees een rokerige toets die perfect samengaat met de smeuiïgheid van het vlees. De combinatie van crunch en smeuïgheid maakt dit ideaal voor foodtrucks, zomerbuffetten of barbecuepakketten.
Ingrediënten voor 4 personen
Bekijk product10 jambonneau's
6 el ketjap manis
6 el ahornsiroop
3 el mosterd
3 el ketchup
2 el chiliolie
1 kl komijn
1 kl gerookte paprikapoeder
kleine paprika
courgettes
aubergines
wortelen
kerstomaatjes
Bereidingswijze
Meng alle ingrediënten voor de marinade.
Bestrijk de jambonneau’s met de marinade.
Breng de BBQ tot een 180°C.
Leg de jambonneau’s op de BBQ gedurende 15 à 20 min.
Grill verschillende groenten als garnituur: kleine paprika, wortelen, aubergines, courgette,…...
Leg kerstomaatjes in een schaal, besprenkel met olie en balsamicocreme, voeg rozemarijn, look, peper en zout toe en plaats de schaal 10min op de BBQ.