Hoofdgerecht, Lunch
Een zachte bagel met sappige kip, gegrilde groenten en een kruidige olijfolie. Past perfect in het aanbod van een lunchbar of slagerij die inzet op meeneemformules.
Ingrediënten voor 4 personen
Bekijk product10 sneden van 0,5 cm Kip aan 't Spit
10 bagels
10 plakken gegrilde aubergine
40 zongedroogde tomaten
100 g rucola
1 dl olijfolie
peper van de molen
snuifje zout
Bereidingswijze
Gril de sneden Kip aan ’t Spit aan beide zijden.
Verwarm de plakken gegrilde aubergine.
Maak de rucola schoon en kruid ze af met peper, zout en lekkere olijfolie.
Snijd de bagels in 2 en beleg ze met een plak gegrilde aubergine, de Kip aan ’t Spit, de rucola en werk af met de zongedroogde tomaten.
Snijd de bagels in 2 en beleg ze met een plak gegrilde aubergine, de Kip aan ’t Spit, de rucola en werk af met de zongedroogde tomaten.