Bagel met Kip aan 't Spit

Hoofdgerecht, Lunch

Bereidingstijd: 15 min.

Een zachte bagel met sappige kip, gegrilde groenten en een kruidige olijfolie. Past perfect in het aanbod van een lunchbar of slagerij die inzet op meeneemformules.

Ingrediënten voor 4 personen

Bekijk product

10 sneden van 0,5 cm Kip aan 't Spit

10 bagels

10 plakken gegrilde aubergine

40 zongedroogde tomaten

100 g rucola

1 dl olijfolie

peper van de molen

snuifje zout

Bereidingswijze

1

Gril de sneden Kip aan ’t Spit aan beide zijden.

2

Verwarm de plakken gegrilde aubergine.

3

Maak de rucola schoon en kruid ze af met peper, zout en lekkere olijfolie.

4

Snijd de bagels in 2 en beleg ze met een plak gegrilde aubergine, de Kip aan ’t Spit, de rucola en werk af met de zongedroogde tomaten.

5

Snijd de bagels in 2 en beleg ze met een plak gegrilde aubergine, de Kip aan ’t Spit, de rucola en werk af met de zongedroogde tomaten.

Deel dit recept

Ontdek ons assortiment en laat je inspireren.
Ontdek ons assortiment
en laat je inspireren.
Download de catalogus