-
Home
-
Laat Je Inspireren
- Gallia Ham Met Zoetzure Meloensalade & Pikante Hummus
Gallia ham met zoetzure meloensalade & pikante hummus
Aperitief
Ingrediënten voor 4 personen
Bekijk productDunne plakjes Galliaham
1 Galiameloen
2 komkommers
2 Spaanse rode pepers
1 zak Zoetzuurtje Thai Herbs & Spices
1 bak Granoliva pikante hummus
Martinosaus
Pidy-cupjes
Zoetzure rode ui of radijsjes
Crunch van nacho-kaaschips
Bereidingswijze
Schil de meloen, verwijder de pitjes en snijd het vruchtvlees in fijne brunoise.
Snijd vervolgens de komkommer en rode peper eveneens in brunoise.
Meng de meloen met de komkommer en peper, voeg een derde deel Zoetzuurtje Thai Herbs & Spices toe en vacumeer strak. Laat dit bij voorkeur drie dagen marineren.
Vul de Pidy-cupjes met de salade en werk af met een roosje Galliaham. Spuit de pikante hummus speels op het bord, plaats de gevulde cupjes erin en druppel er wat Martinosaus over voor extra pit en kleur.
Tip
Werk af met extra garnituur.