GALIA HAM APERO

Gallia ham met zoetzure meloensalade & pikante hummus

Aperitief

Bereidingstijd: 30 min.

Ingrediënten voor 4 personen

Bekijk product

Dunne plakjes Galliaham

1 Galiameloen

2 komkommers

2 Spaanse rode pepers

1 zak Zoetzuurtje Thai Herbs & Spices

1 bak Granoliva pikante hummus

Martinosaus

Pidy-cupjes

Zoetzure rode ui of radijsjes

Crunch van nacho-kaaschips

Bereidingswijze

1

Schil de meloen, verwijder de pitjes en snijd het vruchtvlees in fijne brunoise.

2

Snijd vervolgens de komkommer en rode peper eveneens in brunoise.

3

Meng de meloen met de komkommer en peper, voeg een derde deel Zoetzuurtje Thai Herbs & Spices toe en vacumeer strak. Laat dit bij voorkeur drie dagen marineren.

4

Vul de Pidy-cupjes met de salade en werk af met een roosje Galliaham. Spuit de pikante hummus speels op het bord, plaats de gevulde cupjes erin en druppel er wat Martinosaus over voor extra pit en kleur.

Tip

Werk af met extra garnituur.

Deel dit recept

Ontdek ons assortiment en laat je inspireren.
Ontdek ons assortiment
en laat je inspireren.
Download de catalogus