Orloffgebraad met Kookham Patron en Kip aan't Spit

Hoofdgerecht

Bereidingstijd: 45 min.

Dit gerecht combineert de sappige kip aan het spit met de rijke smaak van Kookham Patron en gesmolten kaas. De champignonsaus met een hint van dragon maakt het af. Perfect voor een hoofdgerecht dat zowel hartig als verfijnd is, ideaal voor de B2B-keuken.

Ingrediënten voor 6 personen

14 plakken Kookham Patron

14 plakken jonge kaas

1 Kip aan't Spit

500 gr champignons

1 lt champignonsaus

Enkele takjes dragon

Bereidingswijze

1

Snij de Kip aan't Spit in 14 dikke plakken.

2

Neem een vuurvaste schotel en schik telkens een plak Kip aan't Spit en een dubbelgevouwen plak Kookham Patron met een plak kaas ertussen.

3

Ga zo door tot alle plakken Kip aan't Spit gebruikt zijn.

4

Bak de champignons gaar in wat boter.

5

Doe er de champignonsaus bij en werk af met dragon.

6

Nappeer de saus over het vlees.

7

Plaats in de oven tot de kaas mooi gesmolten is.

Deel dit recept

Ontdek ons assortiment en laat je inspireren.
Ontdek ons assortiment
en laat je inspireren.
Download de catalogus