KIPSALAMI WRAP

Mediterrane wrap met Kippensalami & pesto crème

Lunch

Bereidingstijd: 30 min.

Ingrediënten voor 4 personen

Bekijk product

1 venkel

1 bakje gemengde slamix

1 bakje honingtomaatjes

1 bakje mini-puntpaprika’s

Zoetzuurtje Basic

Dunne plakjes kipsalami

Wraps

Basilicumhummus (Granoliva)

Geraspte Parmezaanse kaas

Remia Legendary Pesto Mayonaise

Bereidingswijze

1

Verwijder de zaadlijsten van de mini-puntpaprika’s en snijd ze in dunne ringetjes. Was de ringetjes met water en een scheutje azijn, laat uitlekken en vacumeer met een derde deel Zoetzuurtje Basic. Dit kan gerust enkele dagen op voorhand worden voorbereid.

2

Snijd de venkel vervolgens in dunne plakjes met een mandoline. Was de slamix, voeg de venkel toe en droog alles zorgvuldig in een slacentrifuge.

3

Besmeer de wrap met basilicumhummus en leg de gemengde venkel-sla in het midden. Voeg de honingtomaatjes, zoetzure paprika en Parmezaanse kaas toe.

4

Rol de wrap stevig op, snijd diagonaal en leg de helften speels op het bord. Maak roosjes van de kipsalami en werk het gerecht af met extra tomaat, paprika, kaas, venkelkrulletjes en een toefje pestomayonaise.

Deel dit recept

Ontdek ons assortiment en laat je inspireren.
Ontdek ons assortiment
en laat je inspireren.
Download de catalogus