-
Home
-
Laat Je Inspireren
- Mediterrane Wrap Met Kippensalami & Pesto Crème
Mediterrane wrap met Kippensalami & pesto crème
Lunch
Ingrediënten voor 4 personen
Bekijk product1 venkel
1 bakje gemengde slamix
1 bakje honingtomaatjes
1 bakje mini-puntpaprika’s
Zoetzuurtje Basic
Dunne plakjes kipsalami
Wraps
Basilicumhummus (Granoliva)
Geraspte Parmezaanse kaas
Remia Legendary Pesto Mayonaise
Bereidingswijze
Verwijder de zaadlijsten van de mini-puntpaprika’s en snijd ze in dunne ringetjes. Was de ringetjes met water en een scheutje azijn, laat uitlekken en vacumeer met een derde deel Zoetzuurtje Basic. Dit kan gerust enkele dagen op voorhand worden voorbereid.
Snijd de venkel vervolgens in dunne plakjes met een mandoline. Was de slamix, voeg de venkel toe en droog alles zorgvuldig in een slacentrifuge.
Besmeer de wrap met basilicumhummus en leg de gemengde venkel-sla in het midden. Voeg de honingtomaatjes, zoetzure paprika en Parmezaanse kaas toe.
Rol de wrap stevig op, snijd diagonaal en leg de helften speels op het bord. Maak roosjes van de kipsalami en werk het gerecht af met extra tomaat, paprika, kaas, venkelkrulletjes en een toefje pestomayonaise.