Leielander Braisé-rolletjes met rijst

Aperitief, Lunch, Voorgerecht

Bereidingstijd: 45 min.

Deze rolletjes, gevuld met Leielander Braisé, frisse appel, ananas en curry-mayonaise, zijn perfect voor een zomerse lunch of als smaakvolle aanvulling op een BBQ buffet. Ze bieden een verrassende mix van smaken, ideaal voor een lichte, maar toch vullende maaltijd.

Ingrediënten voor 10 personen

Bekijk product

10 plakjes Leielander Braisé

250 gr kleefrijst

2 appelen

1 klein blikje ananas of verse ananas

Currymayonaise

IJsbergsalade

Peper en zout

Bieslook

Bereidingswijze

1

Kook de rijst en laat afkoelen.

2

Snij de appel en de ananas in kleine blokjes.

3

Meng de rijst met de currymayonaise.

4

Breng op smaak met peper en zout.

5

Voeg wat fijngesnipperde bieslook toe.

6

Leg een plakje Leielander Braisé open op vershoudfolie.

7

Verdeel de sla over de Leielander Braisé, hou bovenaan 1 cm vrij.

8

Leg een streepje rijst op de sla en rol de Leielander Braisé op.

9

Maak gebruik van de vershoudfolie om het rolletje Leielander Braisé strak aan te spannen.

10

Serveer met wat extra currymayonaise.

Deel dit recept

Ontdek ons assortiment en laat je inspireren.
Ontdek ons assortiment
en laat je inspireren.
Download de catalogus