Aperitief, Lunch, Voorgerecht
Deze rolletjes, gevuld met Leielander Braisé, frisse appel, ananas en curry-mayonaise, zijn perfect voor een zomerse lunch of als smaakvolle aanvulling op een BBQ buffet. Ze bieden een verrassende mix van smaken, ideaal voor een lichte, maar toch vullende maaltijd.
Ingrediënten voor 10 personen
Bekijk product10 plakjes Leielander Braisé
250 gr kleefrijst
2 appelen
1 klein blikje ananas of verse ananas
Currymayonaise
IJsbergsalade
Peper en zout
Bieslook
Bereidingswijze
Kook de rijst en laat afkoelen.
Snij de appel en de ananas in kleine blokjes.
Meng de rijst met de currymayonaise.
Breng op smaak met peper en zout.
Voeg wat fijngesnipperde bieslook toe.
Leg een plakje Leielander Braisé open op vershoudfolie.
Verdeel de sla over de Leielander Braisé, hou bovenaan 1 cm vrij.
Leg een streepje rijst op de sla en rol de Leielander Braisé op.
Maak gebruik van de vershoudfolie om het rolletje Leielander Braisé strak aan te spannen.
Serveer met wat extra currymayonaise.