

-
Home
-
Laat Je Inspireren
- Fiorino Met Knolselder & Appel Op Een Broodje
Fiorino met knolselder & appel op een broodje
Lunch
Een verrassende combinatie van zoet en zuur, met de unieke crunch van knolselder maakt van dit broodje een smaakexplosie die onthouden wordt!
Ingrediënten voor 10 personen
Bekijk product10 plakjes Fiorino
10 ronde broodjes
1/4 knolselder
3 el mayonaise
3 el Griekse yoghurt
3 el mierikswortel-room
Peterselie gesnipperd
1 granaatappel
2 Granny Smith appels
Bereidingswijze
Snijd de knolselder met behulp van mandoline in fijne reepjes.
Meng water en citroen 50/50 en dompel er de knolselder onder.
Meng de mayonaise, Griekse yoghurt, mierikswortel room en peterselie.
Breng op smaak met peper en zout.
Laat de knolselder reepjes uitlekken en meng deze onder de dressing.
Snijd de appel in 4 en aansluitend in fijne plakjes.
Dompel die ook in wat citroenwater.
Haal de pitten uit de granaaatappel.
Snijd het broodje middendoor en beleg met de appelschijfjes, knolselder en granaatappel bovenop de plakjes Fiorino.