Dikke sneden kant-en-klare ham, kip & kalkoen aan ’t spit voor zo-klaar-makers.

De kant-en-klare oplossing voor een snel en smakelijk gerecht. Dat zijn de nieuwe dikke sneden kant-en-klare ham, kip en kalkoen aan ’t spit. De vacuümverpakte stukken vlees behouden hun sappigheid na bereiding. Gegrild, gebakken of opgewarmd: de dikke sneden zijn een meerwaarde in iedere bereiding. Heerlijk lekker voor je klanten, heerlijk makkelijk voor jou.

Een lust voor de smaakpapillen

Dit nieuwe quick-serve product is perfect om je klanten in een handomdraai een heerlijk gerecht te serveren. De naturelle vleesstructuur, behouden sappigheid en bereidingsmogelijkheden beloven een lust voor de smaakpapillen.

  • Authentieke look, bereid in bakvorm
  • Folie verpakking, geschikt voor sous-vide
  • Het hele jaar door inzetbaar

Identieke sneden voor een consistente total cost of food

De steeds identieke vorm van de dikke sneden garandeert een consistente total cost of food per portie. Zo behoud jij de controle over alle aspecten van je keuken.

Alsof het echt van ’t spit komt

De dikke sneden zijn gemaakt van 100% verse ham, kipfilet en kalkoenfilet. De ham en kalkoen gaan tijdens het productieproces naturel de heteluchtoven in. De kip wordt eerst nog gemarineerd in een heerlijke kruidenpekel. Door de unieke grill- en braadbereiding krijgen de sneden een echt bakrandje en de échte smaak zoals aan ’t spit.

Download de volledige productfiche van de dikke sneden via onderstaande knop:

Vraag een gratis proefstaal aan

Vul het onderstaande formulier in om een gratis proefstaal aan te vragen. Een Imperial-medewerker zal u contacteren om een datum te prikken.

    Deze gratis stalen actie is uitsluitend bedoeld voor professionelen binnen de voedingssector.

    Geschikt voor een heerlijk gerecht
    De vacuümverpakte sneden garanderen een gebruiksklaar product voor elk moment.