Jambonneau met mosterdsaus en frietjes

Hoofdgerecht

Bereidingstijd: 30 min.

Dit klassieke gerecht is pure verwennerij. Heerlijk zacht varkensvlees, overgoten met een romige, pittige mosterdsaus. De knapperige frietjes zorgen voor een perfecte tegenhanger van het malse vlees en de romige saus.

Ingrediënten voor 10 personen

Bekijk product

10 grote Jambonneau’s

4 salotten gesnipperd

500 ml kalfsfond

3 dl room

2 à 3 grote el graanmosterd

Bereidingswijze

1

Verwarm de jambonneau.

2

Bak de sjalotten in wat boter.

3

Blus met de fond, voeg room toe en laat inkoken.

4

Voeg op het einde de mosterd toe en breng op smaak met peper en zout.

5

Serveer met sla en frietjes.

Deel dit recept

Ontdek ons assortiment en laat je inspireren.
Ontdek ons assortiment
en laat je inspireren.
Download de catalogus