Bun met Mini Jambonneau

Hoofdgerecht, Lunch

Bereidingstijd: 20 min.

Een statement op het bord. Sappig varkensvlees in een groene bun, frisse coleslaw, pittige Andalouse en ketchup. Voeg er frietjes aan toe en je serveert een prachtige smaakbom die verkoopt.

Ingrediënten voor 4 personen

Bekijk product

3 Mini Jambonneau

4 groene buns

Witte koolsla

Andalouse saus

Ketchup

4 porties frieten

Bereidingswijze

1

Verwarm de Mini Jambonneau in zijn verpakking in een röner en pluk het vlees, houd warm.

2

Open de bun, leg beide helften op de contactgrill.

3

Besmeer de onderste bun met andalouse saus.

4

Leg er vervolgens de in reepjes gesneden witte kool op, de geplukte Mini Jambonneau en de frietjes.

5

Sluit af met een flinke portie ketchup.

Deel dit recept

Ontdek ons assortiment en laat je inspireren.
Ontdek ons assortiment
en laat je inspireren.
Download de catalogus