

-
Home
-
Laat Je Inspireren
- Bouillon Met Paksoi en Mini Jambonneau
Bouillon met paksoi en mini jambonneau
Hoofdgerecht
DIt gerecht is een lichte maar smaakvolle kom comfort. De geurige bouillon krijgt diepgang door het malse, geplukte varkensvlees en de frisse paksoi. Een gerecht dat verassend en voedzaam is, een unieke toevoeging aan het aanbod in je grootkeuken.
Ingrediënten voor 10 personen
Bekijk product10 mini jambonneau
1,5 l groentenbouillon
10 mini paksoi
10 kleine wortelen
500 gr witte beukenzwammen
500 gr shiitakes
500 gr gedopte sojaboontjes
3 limoenblaadjes
6 lente-ui
5 cm verse gember geschild en gesnipperd
Bereidingswijze
Schil de wortel en snij in ringen.
Borstel beide soorten champignons, verwijder staartje bij de shiitakes.
Dop de sojaboontjes voor de tweede maal (velletje wegnemen).
Breng de bouillon tot kookpunt en voeg gember, limoenblaadjes en wortel toe.
Laat deze even sudderen, wortel moet beetgaar zijn.
Voeg de overige groenten toe en gaar kort in de bouillon.
Breng op smaak met chilipoeder en zout.
Verwarm de mini-jambonneau in de bouillon.
Garneer met versnipperde lente-ui.