Bouillon met paksoi en mini jambonneau

Hoofdgerecht

Bereidingstijd: 30 min.

DIt gerecht is een lichte maar smaakvolle kom comfort. De geurige bouillon krijgt diepgang door het malse, geplukte varkensvlees en de frisse paksoi. Een gerecht dat verassend en voedzaam is, een unieke toevoeging aan het aanbod in je grootkeuken.

Ingrediënten voor 10 personen

Bekijk product

10 mini jambonneau

1,5 l groentenbouillon

10 mini paksoi

10 kleine wortelen

500 gr witte beukenzwammen

500 gr shiitakes

500 gr gedopte sojaboontjes

3 limoenblaadjes

6 lente-ui

5 cm verse gember geschild en gesnipperd

Bereidingswijze

1

Schil de wortel en snij in ringen.

2

Borstel beide soorten champignons, verwijder staartje bij de shiitakes.

3

Dop de sojaboontjes voor de tweede maal (velletje wegnemen).

4

Breng de bouillon tot kookpunt en voeg gember, limoenblaadjes en wortel toe.

5

Laat deze even sudderen, wortel moet beetgaar zijn.

6

Voeg de overige groenten toe en gaar kort in de bouillon.

7

Breng op smaak met chilipoeder en zout.

8

Verwarm de mini-jambonneau in de bouillon.

9

Garneer met versnipperde lente-ui.

Deel dit recept

Ontdek ons assortiment en laat je inspireren.
Ontdek ons assortiment
en laat je inspireren.
Download de catalogus