Marcassou Jambon Cuit Authentique in een stoofpotje

Hoofdgerecht

Bereidingstijd: 15 min.

Traag gestoofd, sappig hamvlees wordt omringd door een hartige saus en klassieke groenten. Voor een warme, huiselijke bereiding die altijd scoort.

Ingrediënten voor 4 personen

Bekijk product

4 Mini Jambonneau’s

4 dikke stukken Marcassou Jambon Cuit Authentique

1 laurierblad

tijm

10 zwarte peperkorrels

2 teentjes look geplet

4 dikke wortelen

2 stengels bleekselder

2 kleine witte rapen

2 kleine boterrapen

1/4 savooikool

4 sjalotten

1 l rundsbouillon

1 l groentebouillon

Bereidingswijze

1

Snij de savooi in slierten, kook deze gaar in gezouten water.

2

Giet af en spoel met koud water.

3

Snij alle overige groenten in mooie stukken.

4

Breng de groente- en rundsbouillon aan de kook.

5

Voeg laurier, peperbolletjes, look en tijm toe.

6

Gaar de groenten in de bouillon.

7

Voeg de savooikool, mini jambonneau en Marcassou Jambon Cuit Authentique dubbel gerookt toe en laat op temperatuur komen.

Deel dit recept

Ontdek ons assortiment en laat je inspireren.
Ontdek ons assortiment
en laat je inspireren.
Download de catalogus