Hoofdgerecht, Lunch
Bereidingstijd:
30 min.
Dit gerecht brengt een verassende fusie van malse varkensschenkel die uit elkaar valt van sappigheid, verpakt in een knapperige taco. Voeg frisse toppings toe voor balans. Ideaal voor receptiehapjes, streetfood-events of tapasassortimenten.
Ingrediënten voor 10 personen
Bekijk product4 grote jambonneau's
4 dl kalfsfond
1 verse mango
4 little gem salade
400 gr guacamole
2 rode jalapenos
20 tacoschelpen
koriander
Bereidingswijze
1
Pluk de jambonneau.
2
Verwarm de kalfsfond en voeg de mangoshutney toe.
3
Voeg vervolgens de geplukte jambonneau toe.
4
Laat even sudderen.
5
Snipper de salade, verdeel over de taco’s.
6
Schil de mango en sijd het vruchtvlees in stukjes.
7
Lepel de guacamole op de salade, alsook het vlees.
8
Garneer met verse mango, jalopenos en koriander.