Jambonneau geplukt in taco

Hoofdgerecht, Lunch

Bereidingstijd: 30 min.

Dit gerecht brengt een verassende fusie van malse varkensschenkel die uit elkaar valt van sappigheid, verpakt in een knapperige taco. Voeg frisse toppings toe voor balans. Ideaal voor receptiehapjes, streetfood-events of tapasassortimenten.

Ingrediënten voor 10 personen

Bekijk product

4 grote jambonneau's

4 dl kalfsfond

1 verse mango

4 little gem salade

400 gr guacamole

2 rode jalapenos

20 tacoschelpen

koriander

Bereidingswijze

1

Pluk de jambonneau.

2

Verwarm de kalfsfond en voeg de mangoshutney toe.

3

Voeg vervolgens de geplukte jambonneau toe.

4

Laat even sudderen.

5

Snipper de salade, verdeel over de taco’s.

6

Schil de mango en sijd het vruchtvlees in stukjes.

7

Lepel de guacamole op de salade, alsook het vlees.

8

Garneer met verse mango, jalopenos en koriander.

Deel dit recept

Ontdek ons assortiment en laat je inspireren.
Ontdek ons assortiment
en laat je inspireren.
Download de catalogus