Wrap met Mini Jambonneau en picklessaus

Hoofdgerecht, Lunch

Bereidingstijd: 60 min.

Comfort met karakter. Het geplukte varkensvlees, romige picklessaus en krokante ajuintjes maken van deze tortilla een stevige lunchoptie met veel smaak. Een veilige keuze met een twist.

Ingrediënten voor 4 personen

Bekijk product

3 Mini Jambonneau

1 krop ijsbergsla

4 tortilla’s

Picklessaus

Krokante ajuintjes

Bereidingswijze

1

Verwarm de Mini Jambonneau in zijn verpakking in een röner.

2

Pluk het vlees, houd warm.

3

Leg de tortilla’s open.

4

Beleg met een paar blaadjes ijsbergsla.

5

Leg er de geplukte Mini Jambonneau op.

6

Besprenkel met de picklessaus.

7

Bestrooi met crunchy ajuintjes.

8

Rol op tot een wrap, snijd in stukken en leg in een serveerbakje.

9

Serveer met extra picklessaus.

Deel dit recept

Ontdek ons assortiment en laat je inspireren.
Ontdek ons assortiment
en laat je inspireren.
Download de catalogus