

-
Home
-
Laat Je Inspireren
- Wrap Met Mini Jambonneau en Picklessaus
Wrap met Mini Jambonneau en picklessaus
Hoofdgerecht, Lunch
Bereidingstijd:
60 min.
Comfort met karakter. Het geplukte varkensvlees, romige picklessaus en krokante ajuintjes maken van deze tortilla een stevige lunchoptie met veel smaak. Een veilige keuze met een twist.
Ingrediënten voor 4 personen
Bekijk product3 Mini Jambonneau
1 krop ijsbergsla
4 tortilla’s
Picklessaus
Krokante ajuintjes
Bereidingswijze
1
Verwarm de Mini Jambonneau in zijn verpakking in een röner.
2
Pluk het vlees, houd warm.
3
Leg de tortilla’s open.
4
Beleg met een paar blaadjes ijsbergsla.
5
Leg er de geplukte Mini Jambonneau op.
6
Besprenkel met de picklessaus.
7
Bestrooi met crunchy ajuintjes.
8
Rol op tot een wrap, snijd in stukken en leg in een serveerbakje.
9
Serveer met extra picklessaus.