Recepten
Peterseliecouscous met Leielander
Categorieën: Vlees
Basisproducten: Ham
Gebruiksmomenten: Lunch, Voorgerecht
Ingrediënten
-
2 dikke plakken Leielander
-
1 el fijngesnipperde peterselie
-
200 g Sweet paprika raindrops
-
2 el volle yoghurt
-
4 el mayonaise
-
1 bussel peterselie gehakt
-
200 g couscous
-
3 dl groentebouillon
Bereidingswijze
-
Steek mooie hartjes uit de plak Leielander.
-
Meng de mayonaise, yoghurt en de fijngesnipperde peterselie.
-
Kook de groentebouillon, voeg de bussel peterselie toe en mix alles fijn. Breng op smaak met peper en zout.
-
Overgiet de couscous met de warme bouillon.
-
Laat afgedekt een 10-tal minuten wellen.
-
Maak de couscous los met een vork. Meng de Sweet paprika raindrops en de vinaigrette met de couscous.
-
Verdeel over de kommetjes en leg er de hartjes Leielander bovenop.
-
Werk af met nog wat losse blaadjes peterselie.
Toon alle recepten