Recepten

Pokébowl op basis van quinoa en groenten

Deze heerlijke poké bowls werden bereid met Fiorino, kipfilet boschampignon of kookham Patron. Tip: Kook je rijst de dag ervoor, dan heeft het tijd om af te koelen en kun je dit recept in 5 minuten klaar maken!

Categorieën: ,
Basisproducten: , ,
Gebruiksmomenten: , ,

Ingrediënten

  • 100g quinoa

  • 1 el lichte vinaigrette

  • Groenten naar keuze: sluimererwt, kidneybonen, maïs, sojabonen, komkommer, seldersalade, kerstomaat of wortelsalade

  • Toppings: Fiorino, kipfilet boschampignon of kookham Patron

  • Garnituur: pijpajuin, bieslook en peterselie

Bereidingswijze

  1. Begin met het koken van je quinoa volgens de instructies, op smaak gebracht met curcuma, laat 10 minuten afkoelen.

  2. Snijd de Fiorino, kipfilet boschampignon of kookham Patron in blokjes of plakjes

  3. Was en snijd je groenten

  4. Serveer: doe de rijst in een mooie kom, garneer met de gehakte ingrediënten en breng op smaak met de vinaigrette. Bestrooi met pijpajuin, bieslook en peterselie

Toon alle recepten