Recepten
Pokébowl op basis van quinoa en groenten
Deze heerlijke poké bowls werden bereid met Fiorino, kipfilet boschampignon of kookham Patron. Tip: Kook je rijst de dag ervoor, dan heeft het tijd om af te koelen en kun je dit recept in 5 minuten klaar maken!
Basisproducten: Ham, Kip, Salami
Gebruiksmomenten: Hoofdgerecht, Lunch, Salade
Ingrediënten
-
100g quinoa
-
1 el lichte vinaigrette
-
Groenten naar keuze: sluimererwt, kidneybonen, maïs, sojabonen, komkommer, seldersalade, kerstomaat of wortelsalade
-
Toppings: Fiorino, kipfilet boschampignon of kookham Patron
-
Garnituur: pijpajuin, bieslook en peterselie
Bereidingswijze
-
Begin met het koken van je quinoa volgens de instructies, op smaak gebracht met curcuma, laat 10 minuten afkoelen.
-
Snijd de Fiorino, kipfilet boschampignon of kookham Patron in blokjes of plakjes
-
Was en snijd je groenten
-
Serveer: doe de rijst in een mooie kom, garneer met de gehakte ingrediënten en breng op smaak met de vinaigrette. Bestrooi met pijpajuin, bieslook en peterselie